|
Zobacz tematy bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Teraz jest Cz lut 09, 2012 1:20 am
(Marna) szansa na darmowy audyt strony www.
| Autor |
Wiadomość |
|
Re:
|
 (Marna) szansa na darmowy audyt strony www.
zero odpowiedzi do dziś
_________________ angielski24.com - nauka języka angielskiego
|
| So sty 16, 2010 10:37 am |
|
 |
|
grafika.org.pl
Dołączył(a): So paź 03, 2009 10:19 am Posty: 219 Lokalizacja: RZE
|
 Re: Szansa na darmowy audyt strony www
u mnie też nic ! 0 totalna ściema.
_________________ Strefa Help katalog stron
|
| So sty 16, 2010 10:43 pm |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
Firma wzbogaciła się o olbrzymią listę mailingową osób, które prowadzą swoje strony i są w jakimś stopniu zainteresowane audytem SEO. Poczekajcie teraz kilka miesięcy, a zgłosi się do was jakaś "konkurencyjna" firma z ofertą budowania pozycji waszej witryny w wyszukiwarkach internetowych.. i będzie płacz: "Skąd oni mogą wiedzieć, ze ja jestem w ogóle zainteresowany pozycjonowaniem?"
_________________ SEO blog - Optymalizacja i pozycjonowanie stron www od podstaw, ale nie tylko dla początkujących.
|
| N sty 17, 2010 9:14 pm |
|
 |
|
grafika.org.pl
Dołączył(a): So paź 03, 2009 10:19 am Posty: 219 Lokalizacja: RZE
|
pewnie tak szukają głupich ludzi by nabić sobie listy adresów e-mail. A potem będziemy zasypywani spamem z różnych stron, i nie wiadomo skąd. Ja proponuje zamknąć już ten temat, a autora za ściemę nagrodzić jakąś nagrodą typu ostrzeżenie itd.
_________________ Strefa Help katalog stron
|
| N sty 17, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
Jeśli autor nie ustosunkuje się do tych zarzutów w przeciągu kilku dni(w co wątpię), to tak trzeba będzie zrobić. Warto poznać opinię innych uczestników "promocji". Czy komukolwiek udało się otrzymać wspomniany darmowy audyt?
_________________ SEO blog - Optymalizacja i pozycjonowanie stron www od podstaw, ale nie tylko dla początkujących.
|
| Pn sty 18, 2010 8:06 am |
|
 |
|
torrocus
|
Ja aby zabezpieczyć się przed spamem mam dodatkowe konto na o2 i tam w Opcjach jest coś takiego jak Lista aliasów antyspamowych. Można sobie wtedy stworzyć taki alias i podać go na portalu o niskiej wiarygodności. Jak zacznie na niego przychodzić spam to wystarczy wykasować alias i po sprawie. Mimo wszystko myślę, że pomysł na złapanie klientów dobry, ale wykonanie kiepskie. Przynajmniej na forach o pozycjonowaniu mogliby się wykazać i zrobić darmowy audyt. A tak, szybko zyskali złą opinię. Nawet im się nie chciało tekstu zmieniać na różnych forach. Amatorzy...
_________________ Aplikacje webowe na zamówienie.
|
| Pn sty 18, 2010 2:17 pm |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
Temat zamykam, jednak nie usuwam - ku przestrodze.
|
| Wt sty 19, 2010 8:15 am |
|
|