witam Wykupiłem komplet domen o tej samej nazwie z .pl .com.pl .com oraz z myślnikiem ponieważ nazwa jest dwuwyrazowa faktura wystawiona przez OVH 2011.05.18 ważność 1 rok. Jednak do domeny .pl straciłem prawo jako właściciel z niewyjaśnionych mi przyczyn wpis jako nowy właściciel został utworzony 2011.10.04 09:35:42 dla dropped.pl czy takie działania są legalne i jak to rozwiązać aby mieć ponownie komplet.
Z mojej strony nie mogło dojść do przeoczenia terminu płatności za odnowienie gdyż zgodni z fakturą płatność ta przypada na 2012.05.18
Proszę o pomoc Marek
N lut 05, 2012 1:12 pm
clony
Re: Ukradziona domena jak odzyskać ???
Zgłosiłem to do działu pomocy OVH Odpowiedź: Pana domena znajduje się w panelu usług i jest Pan jej właścicielem. Dlaczego twierdzą Państwo, że ta domena nie należy do Państwa?
Wysłałem odp.
N lut 05, 2012 6:36 pm
fix_it
Re: Ukradziona domena jak odzyskać ???
nie jesteś właścicielem a abonantem domeny. ssprawdzasz w whois, w NASku? pisz do NASKU jesli wpis jest zmieniony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość