@Grafika Tia. FrontPage jest jednym z najlepszych edytorów html, tak jak Word jest jednym z najlepszych narzędzi do składu drukarskiego.

Co prawda, za pomocą jednego, czy drugiego uda Ci się zrobić i domową stronę internetową, albo złożyć gazetkę szkolna, a ich popularność polega na tym, że są proste i intuicyjne dla początkujących użytkowników, ale jakoś ciężko sobie wyobrazić, żeby ktoś traktował je poważnie przy profesjonalnych zastosowaniach.
Bo do profesjonalnych zastosowań to we FrontPage przydaje się tylko.. kolorowanie składni. Trochę mało jak za taką cenę. Masz inne zdanie? Pokaż mi wprost - w czym FrontPage jest taki dobry, że powinienem przesiąść się z Notepad++ na to cudo od MS?
Nie zrobi dobrej strony bo nie robi grafiki w Photoshopie. Bezsens. Nie dojadę do babci na obiad, bo nie mam Mercedesa? Gwarantuję Ci, że z Hyundaiem (Gimpem) poradzę sobie równie dobrze i sporo taniej.
Mały Offtop się, zrobił więc już wywalę z siebie wszystko. Od dłuższego czasu obserwuję Cię. Widzę, że bardzo często starasz się wykreować na osobę, która każdemu musi coś wytknąć, a samemu.. no cóż... naprawdę wartościowego posta to się jeszcze od Ciebie nie doczekałem, więc stonuj trochę, bo naprawdę nie widzę powodu dla którego ktokolwiek miałby znosić Twój poniżający ton wypowiedzi.
Pozdrawiam.