Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
[Wydzielony]FrontPage 
Autor Wiadomość

Post Re: Niemiecka strona
torrocus napisał(a):
Re: napisał(a):
Opis strony ma praktycznie zerowy wpływ na pozycję w google; no a ta stronka to porażka (chyba robiona we FrontPage)

Nigdy nie korzystałem z FrontPage, ale jeśli to narzędzie faktycznie generuje taki kod to wolę być tradycjonalistą i wpisywać HTML z palca. Przynajmniej mam jakiś wpływ na to co piszę. Tu już nawet nie chodzi o pozycjonowanie, ale o pewne zasady. Czytelny kod łatwiej się modernizuje i nim zarządza.

Nie obrażajcie FrontPage, a ty RE: to chyba nie wiesz co to wogóle jest skoro to piszesz.
FrontPage jest jednym z najlepszych edytorów HTML.
I to nie zależy od tego czy ten gościu będzie robił w FrontPage, czy w notatniku, czy notepad++ czy pajączku itd. skoro on wogóle nie tworzy grafiki w adobe photoshop. Trudno zrobić dobrą stronę nie używając żadnych plików graficznych i wogóle nie mając zdolności do zagospodarowania miejscem i estetyczności.

Jak ktoś śmieje się mówiąc, że tak wygląda jakby w FrontPage robił to widać, że świadczy to o jego całkowitej nie wiedzy.
Bo osoby w takim przypadku, które używają notatnika to były by nazywane przez niego najwyraźniej jakimiś debilami czy coś.

Śr sty 20, 2010 7:27 pm
Zobacz profil WWW
Moderator

Post [Wydzielony]FrontPage
@Grafika Tia. FrontPage jest jednym z najlepszych edytorów html, tak jak Word jest jednym z najlepszych narzędzi do składu drukarskiego. ;)

Co prawda, za pomocą jednego, czy drugiego uda Ci się zrobić i domową stronę internetową, albo złożyć gazetkę szkolna, a ich popularność polega na tym, że są proste i intuicyjne dla początkujących użytkowników, ale jakoś ciężko sobie wyobrazić, żeby ktoś traktował je poważnie przy profesjonalnych zastosowaniach.

Bo do profesjonalnych zastosowań to we FrontPage przydaje się tylko.. kolorowanie składni. Trochę mało jak za taką cenę. Masz inne zdanie? Pokaż mi wprost - w czym FrontPage jest taki dobry, że powinienem przesiąść się z Notepad++ na to cudo od MS?

Nie zrobi dobrej strony bo nie robi grafiki w Photoshopie. Bezsens. Nie dojadę do babci na obiad, bo nie mam Mercedesa? Gwarantuję Ci, że z Hyundaiem (Gimpem) poradzę sobie równie dobrze i sporo taniej.

Mały Offtop się, zrobił więc już wywalę z siebie wszystko. Od dłuższego czasu obserwuję Cię. Widzę, że bardzo często starasz się wykreować na osobę, która każdemu musi coś wytknąć, a samemu.. no cóż... naprawdę wartościowego posta to się jeszcze od Ciebie nie doczekałem, więc stonuj trochę, bo naprawdę nie widzę powodu dla którego ktokolwiek miałby znosić Twój poniżający ton wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Śr sty 20, 2010 10:06 pm
Zobacz profil WWW

Ale ta grafika z tym smokiem jest wyczesana w kosmos! :D

Pt sty 22, 2010 9:57 pm
Zobacz profil WWW

jurandinho napisał(a):
@Grafika Tia. FrontPage jest jednym z najlepszych edytorów html, tak jak Word jest jednym z najlepszych narzędzi do składu drukarskiego. ;)

Co prawda, za pomocą jednego, czy drugiego uda Ci się zrobić i domową stronę internetową, albo złożyć gazetkę szkolna, a ich popularność polega na tym, że są proste i intuicyjne dla początkujących użytkowników, ale jakoś ciężko sobie wyobrazić, żeby ktoś traktował je poważnie przy profesjonalnych zastosowaniach.

Bo do profesjonalnych zastosowań to we FrontPage przydaje się tylko.. kolorowanie składni. Trochę mało jak za taką cenę. Masz inne zdanie? Pokaż mi wprost - w czym FrontPage jest taki dobry, że powinienem przesiąść się z Notepad++ na to cudo od MS?

Nie zrobi dobrej strony bo nie robi grafiki w Photoshopie. Bezsens. Nie dojadę do babci na obiad, bo nie mam Mercedesa? Gwarantuję Ci, że z Hyundaiem (Gimpem) poradzę sobie równie dobrze i sporo taniej.

Mały Offtop się, zrobił więc już wywalę z siebie wszystko. Od dłuższego czasu obserwuję Cię. Widzę, że bardzo często starasz się wykreować na osobę, która każdemu musi coś wytknąć, a samemu.. no cóż... naprawdę wartościowego posta to się jeszcze od Ciebie nie doczekałem, więc stonuj trochę, bo naprawdę nie widzę powodu dla którego ktokolwiek miałby znosić Twój poniżający ton wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Po prostu tłumacze głupoty które ktoś wypisuje, że strona do bani bo zrobiona w front page.
Czy ja powiedziałem, że front page jest zajebisty ?? i tylko tego używam i każdy to ma robić ??
Nie chcesz nie używaj, a nie piszesz o tym.
Skoro nie widziałeś wartościowego posta u mnie, to widać że mało czytasz to forum.
Co do kreowania, to chyba po to ktoś tu pisze coś żeby mu powiedzieć co jest nie tak ? więc nie wiem o co ci chodzi, chyba sam też udzielasz odpowiedzi na różne pytania osób, ja przynajmniej głupio się nie wypowiadam po słowie, oraz w tematach na które nie mam zielonego pojęcia. Także jak ci się moje posty nie podobają to po prostu omijaj ich i nie czytaj.

Wt sty 26, 2010 2:12 pm
Zobacz profil WWW
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Polecane strony