| Autor |
Wiadomość |
|
kubek89
|
 pozycjonowanie
witam was wystawcie mi opinie o programach do pozycjonowania i linki do tych programów dziękuje przykładowo jak linkmaster co o nim sądzicie itp itd
|
| Pt kwi 16, 2010 12:11 pm |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
 Re: pozycjonowanie
Program do pozycjonowania.. hmm.. nie ma czegoś takiego.. i mam nadzieje, że szybko nie powstaną, bo duża część z nas straci zajęcie  Są narzędzia do pozycjonowania - po te darmowe zapraszam do działu 'narzędzia', po płatne - do sklepów!
_________________ SEO blog - Optymalizacja i pozycjonowanie stron www od podstaw, ale nie tylko dla początkujących.
|
| Pt kwi 16, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
kubek89
|
mi chodzi o pozycjonowanie bo musze napisać prace na temat programów do pozycjonowania przykładowo jest taki program jak http://www.linkmaster.pl/index.php?opti ... &Itemid=29 i chodzi mi o opinie ludzi co sądzą o tych programach 
|
| Pt kwi 16, 2010 2:19 pm |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
Marna reklama - proszę Cię po prostu abyś więcej tego nie robił. Od tego mamy inne działy. Podtrzymując merytoryczną dyskusję - to nie jest program 'do pozycjonowania' tylko do linkowania - i to marnej jakości linkowania. Od linkowania z autoblogów, precli i katalogów do pozycjonowania jeszcze kawałek drogi. Co do jakości programu to się nie wypowiadam, bo nie używałem i na dobrą sprawę nie polecam nikomu rozsądnemu.
_________________ SEO blog - Optymalizacja i pozycjonowanie stron www od podstaw, ale nie tylko dla początkujących.
|
| Pt kwi 16, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
grafika.org.pl
Dołączył(a): So paź 03, 2009 10:19 am Posty: 219 Lokalizacja: RZE
|
A ja mam ten program  Powiem tak, prosty w obsłudze, świetnie nadający się dla osób, które nie mają jakiejś zaawansowanej styczności z programami do katalogowania. Ogólnie to dodaje dobrze te teksty do katalogów  może o minusach powiem: - Wiesza się  - Jak ktoś ma antywirusa to nie po kataloguje bo non stop prawie wyskakuje, że na stronie znajduje się wirus. - No a jak nie będzie antywira, to moim zdaniem to po 3 tygodniach i system siada  bo jednak te katalogi, w większości są jakieś zwirusowane.
_________________ Strefa Help katalog stron
|
| Pn kwi 19, 2010 6:22 pm |
|
 |
|
Re:
|
Moim zdaniem lepiej kupić pare linków niż program.
_________________ angielski24.com - nauka języka angielskiego
|
| Śr kwi 28, 2010 6:38 pm |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
Za sprzedaż linków grozi wyzerowanie PR i taki link Ci guzik pomoże. Jeśli masz kasę - zainwestuj w zaplecze zamiast bawić się w chodzenie na skróty.
|
| Cz kwi 29, 2010 8:02 am |
|
 |
|
Re:
|
A kto udowodni, że ten link kupiłem (oczywiście jeśli na stronie był by tylko jeden)?
_________________ angielski24.com - nauka języka angielskiego
|
| Pn sie 30, 2010 9:07 am |
|
 |
|
Siemen
|
Mi się wydaje, że to świetne narzędzie dla pozycjonera http://www.ibusinesspromoter.com/ możesz ściągnąć wersje demo i zobaczyć dokładnie co oferuje Nikt Ci nie musi nic udowadniać, jeśli kupiłeś linka na allegro, gdzie ktoś w aukcji podaje adres strony, możliwe że dany link nie będzie miał żadnej wartości. To jedyna rzecz, która grozi kupującemu.
_________________ publiker.pl
|
| Pt wrz 03, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
www.skrypty.pro
|
ten "programik" to pewnie nic innego jak właśnie zaplecze internetowe podbudowane jakimś dodatkowym skryptem, co nie zmienia faktu ze wszystko najlepiej (i najpewniej) robić ręcznie
Pozdrawiamy Ekipa Skrypty.pro
_________________ 60% prowizji od sprzedaży skryptów! - http://tnij.org/60-proc-prowizji
|
| Pn lis 08, 2010 11:23 am |
|
|