Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Poszukiwania moderatorów 
Autor Wiadomość
Site Admin

Post Poszukiwania moderatorów
Jeśli pasjonuje Cię temat pozycjonowania, jesteś wyjątkowo aktywny/a na forach i chcesz współtworzyć grono moderatorów tego forum, zgłoś się w tym temacie i napisz o sobie kilka słów.

Każdy użytkownik w tym temacie może napisać tylko 1 post ze zgłoszeniem, prosimy więc ich nie komentować.

Wymagania:
- moderator powinien dbać o zachowanie na forum luźnej, przyjaznej atmosfery;
- moderator powinien świecić przykładem stosując się do wszystkich punktów regulaminu;
- moderator powinien być w stanie wypowiadać się merytorycznie i obszernie, być chętny do udzielania pomocy innym użytkownikom;
- moderator to nie despota, którego nie obowiązują żadne zasady - to osoba, która załagodzi ewentualne konflikty, z każdym znajdzie wspólny język, ostrzeżenia przyznaje za nagminne lub poważne naruszenia regulaminu i potrafi przymknąć oko na jednorazowe drobne przewinienie. Nie chcemy, aby nowi użytkownicy zrażali się do forum ze względu na ostre traktowanie czy też wyśmiewanie za zadawanie pytań dotyczących podstaw pozycjonowania.

Pomoc moderatorów w przyszłości na pewno zostanie nagrodzona :)

Pt wrz 18, 2009 2:10 pm

Post Re: Poszukiwania moderatorów
Witam, chciałbym zostać moderatorem :) lecz wolał bym taką funkcję globalną , gdyż nie lubię być ograniczony w stosunku do jakiegoś działu.

Trochę o mnie ...
- Mam kilka stron :) więc obsługę skryptów CMS / FOR etc. mam za sobą :)
- Moje hobby & zainteresowanie to głównie informatyka i komputery :) a zwłaszcza pozycjonowanie / grafika itd. także co wiem, tym postaram się podzielić.

No cóż to by było na tyle :) :ugeek:

So paź 03, 2009 11:33 am
Zobacz profil WWW

Też mogę zostać moderatorem.

N lis 29, 2009 3:20 pm
Zobacz profil WWW
Moderator

Zgłaszam chęć zostania moderatorem.

Coś o mnie:

Mam 22 lata, pozycjonowaniem zajmuję się stosunkowo niedługo, ale za to intensywnie. Szybko i chętnie się uczę i podchodzę do zagadnienia bardzo poważnie i ambitnie :)

W wolnym czasie zajmuję się, jak większość, freelancingiem. Tworzę strony, projektuje bazy, robię layouty, projektuje reklamy, wizytówki, ulotki, kosze ogródek, podlewam kwiatki, oblatuje f-16, łatam statki, maluję drzewa, wycinam płoty, hoduję smoki i takie tam.. ogólnie krawaty wiążę i usuwam ciąże.

Prowadzę kilka projektów, ostatnio skupiam się na BRUM.cms i na ciasteczkowy-potwor.pl.

Mój pomysł na moderatora?

Moderator nie ma być gwiazdą forum. Moderator ma łagodzić spory oraz pilnować porządku i ładu. Najlepiej w sposób prawie niewidoczny dla usera.

Pozdrawiam!

Wt gru 01, 2009 8:14 am
Zobacz profil WWW
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Polecane strony