|
Zobacz tematy bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Teraz jest N lut 05, 2012 6:44 pm
Domena jaką dobrać dobrze ?
| Autor |
Wiadomość |
|
Re:
|
 Re: Domena jaką dobrać dobrze ?
Wystarczy wpisać w google np. praca i znaleźć taką stronę co ma 24 lub 4u itd. i widać że google rozpoznaje słowo praca i je pogrubia.
_________________ angielski24.com - nauka języka angielskiego
|
| N lut 07, 2010 10:49 am |
|
 |
|
jurandinho
Moderator
|
To, że wyróżnia je podczas wyswietlania nie oznacza, ze w swych algorytmach wyszukiwania traktuje je tak samo jak praca-24, ale tak jak wspominałem wcześniej - w praktyce ma to niewielkie znaczenie (jezeli odnosi sie to wylacznie do samej domeny) - dyskutujemy czysto teoretycznie.
Na potwierdzenie mojej tezy chcialem przedstawic prezentacje, na treści której sie opieram, ale - po pierwsze - nie pamietam gdzie to dokladnie bylo (albo Matt Cutts, albo White Board Friday na SEOmozie) - w każdym razie przeslanie bylo jasne - "używaj separatorów, ale nie wpadaj w panikę jeśli je olałeś" - po drugie - niespecjalnie mi sie chce bo rozmawiamy o rzeczach naprawdę wręcz maryginalnych, bo jesli chodzi o praktyke SEO to duzo wazniejsze od samej nazwy domeny sa anchory na nia wskazujace.
_________________ SEO blog - Optymalizacja i pozycjonowanie stron www od podstaw, ale nie tylko dla początkujących.
|
| N lut 07, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
Re:
|
Zgadzam się z poprzednikiem. Separator to tylko kropla w morzu  A tym morzem są linki 
_________________ angielski24.com - nauka języka angielskiego
|
| Śr mar 31, 2010 8:03 pm |
|
|