|
Zobacz tematy bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Teraz jest Wt maja 22, 2012 9:42 am
jaka firma pozycjonująca ? komu zlecić?
| Autor |
Wiadomość |
|
magnesik
|
 Re: jaka firma pozycjonująca ? komu zlecić?
Prawda, wiele dzieciaków tam siedzi i obniża poziom serwisu... Spróbuj pozycjonować samodzielnie! Zajrzyj na www.seoadder.info, zacznij preclować, załatw kilka kuponów adwords! To tak na początek.. dobry początek.. 
_________________ Rada dla pozycjonerów : SeoAdder - automat do katalogowania. Polecam!
|
| Pt lis 25, 2011 1:07 pm |
|
 |
|
tomcio942
|
Ogólnie nie przepadam za firmami, bo dużo sobie każą... Lepiej samemu się w temacie zorientować.
_________________ Adder : jedyne skuteczne narzędzie do pozycjonowania.
|
| Śr mar 07, 2012 3:23 pm |
|
 |
|
lajlo
|
Oczywiście , że dużo lepiej w szczególności po wizycie na seoadder.info znalazłem tam solidne narzędzie do pracy , i w tej chwili sam się zajmuje pozycjonowaniem swojej stronki.
|
| N mar 11, 2012 10:31 am |
|
 |
|
tomcio942
|
Akurat płacenie za efekty jest plusem, ale później płaci się tak astronomiczne kwoty że szok...
_________________ Adder : jedyne skuteczne narzędzie do pozycjonowania.
|
| Cz mar 15, 2012 3:08 pm |
|
 |
|
krystiannowak
|
Dlatego właśnie nie korzystam z usług firm... Przez te kwoty, które mnie przerażają...
_________________ Pozycjonuj samodzielnie. Korzystam z oprogramowania Adder8 i to wystarcza. Polecam!
|
| Wt mar 27, 2012 8:07 am |
|
 |
|
Weronika32
|
Dokładnie, lepiej powierzyć to zadanie sprawdzonej firmie. Szukaliście kiedyś na B2B Deal, ja znalazłam ofertę pozycjonowania za 49 zł. Co Wy na to?
|
| Pt mar 30, 2012 6:41 am |
|
 |
|
Koma
|
Dla mnie jedną z podstawowych wytycznych jest realna cena - już w przedbiegach odrzucam oferty wyjątkowo tanie, podejrzane. Poza tym dobra usługa musi mieć swoją cenę. Druga sprawa to klienci firmy, czyli kogo pozycjonują, znając te firmy mogą sprawdzić jak wygląda ich pozycja w google. Można sprawdzić jeszcze inne aspekty, czy np. firma brała udział w konkursach - a są i takie gdzie mozna zdobyć mistrzostwo pozycjonowania  , czy może pochwalić się opiniami specjalistów z branzy i czy w ogóle ktokolwiek o niej słyszał.
|
| Śr kwi 04, 2012 8:47 am |
|
 |
|
Weronika32
|
W porządku @Koma, ale w takim razie skreślane są firmy, które dopiero powstają, co przecieą nie oznacza, że nie ma w nich specjalistów. Takie oglądanie rankingów, zwycięzców konkursów itp., choć na pewno ma cos na rzeczy, nigdy nie jest wyznacznikiem tego, ze firm ajest naprawdę dobra. Zmieniają się standardy, fundusze i przede wszytskim pracownicy - a to od nich zalezy poziom wykonywanych usług.....
|
| Pt kwi 06, 2012 7:19 am |
|
 |
|
Olanna
|
też mi się wydaje, że nie można przesadzać z takim obsesyjnym sprawdzaniem, przecież każdy kiedyś zaczynał...Może być i tak, że mniejsze firmy mogą bardziej się starać, bo chcą dopiero zdobyć klienta i zależy im na opinii. Te które są na rynku długo, mają dużo zleceń i znaczących klientów mogą nie przywiązywać takiej wagi do zadowolenia nowych klientów
|
| Śr kwi 11, 2012 7:21 am |
|
 |
|
karski1
|
Po co płacić firmie? Nie lepiej samemu się za to wziąć? Nie uważasz? zobacz, jak karty plastikowe są w powszechnym użyciu cały czas!
|
| Pt kwi 20, 2012 8:47 pm |
|
|