Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Pozycjonowanie- kilka pytań 
Autor Wiadomość

Post Pozycjonowanie- kilka pytań
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem i chciałem się dowiedzieć paru przydatnych więc jeśli ktoś będzie mógł odpowiedzieć na pewnie błahe dla Was pytania będę bardzo wdzięczny.
Posiadam swój sklep internetowy i jak do tej pory samodzielnie udało mi się go wypchnąć na 1 stronę google pod frazą która najbardziej odpowiada tematyce mojej www. Wiadomo w miarę jedzenia apetyt rośnie i chciałbym ja podciągnąć jeszcze wyżej. I tutaj zaczynają się moje pytania.
1. Jak się ma PR strony do pozycji w wyszukiwarce?? Czy im wyższy PR to strona idzie wyżej??
2. Czy presle są lepszą, bardziej wartościową formą pozycjonowania niż katalogi??
3. Czy znacie jakieś dobre sprawdzone katalogi z PR3 bez linków zwrotnych czy opłat?? Osobiście od 7 miesięcy systematycznie dodaje swoją stronę ale pokończyły mi się bazy.
4. Czy znacie jakieś stosunkowo tanie firmy zajmujące się linkami sponsorowanymi?? Chodzi mi o rzetelne firmy sprawdzone przez was bo w google ofert jest sporo ale ciężko mi wybrać tak w ciemno.
Mam nadzieję że rozjaśni mi ktoś parę moich wątpliwości.

Pt wrz 24, 2010 11:25 am

Post Re: Pozycjonowanie- kilka pytań
1. Jedni mówią że wpływu nie ma żadnego inni że ma...
2. Tak, w końcu masz więcej pracy aby napisać długi artykuł.
3. Mam ten sam problem :P
4. ...

Pt wrz 24, 2010 11:34 am
Zobacz profil WWW

PR nie ma znaczenia, ma znaczenie jak wybierasz precla albo katalog do pozycjonowania, bo to jest dla Ciebie info, że strona nie zniknie zaraz z sieci, no i w ogóle, że prowadzi do niej dużo linków i prowadzą do niej też mocne linki, więc dostaniesz od niej wartościowego linka zwrotnego.
ale sam PR strony nie poprawi Ci pozycji.

Śr wrz 29, 2010 1:59 am
Zobacz profil WWW

Witam. Nie chce pisać nowego posta aby nie zaśmiecać. Macie może jakieś dobre moderowane preselle z mocnym PR?

Wt paź 12, 2010 11:14 am

najlepsze są te zamknięte , poszukaj lub utwórz taką swoją grupę ludzi i niech wszyscy wniosą precle i masz mocne

Pt lis 19, 2010 2:20 pm

Istotne są dobre teksty pod precle. Jeśli umie się je odpowiednio ułożyć to na pewno istotnie wpłynie na późniejsze pozycjonowanie Twojej strony Internetowej.

So lis 27, 2010 2:11 pm

Zapraszam na mojego prywatnego bloga.

www.blog.bigseo.pl

PRYWATNY z brakiem dostepu do dodawania przez innych.

Rejestracja tutaj : http://blog.bigseo.pl/wp-login.php?action=register

By otrzymać status autora należy napisać e-mail na adres: admin@devhk.pl,
Wszystko zresztą znajdziecie w regulaminie blog.bigseo.pl

Tylko 10000% unikalne artykuły. A nie żadne śmieci i mieszarki.
Zapraszam również do katalogu stron do którego również przyjmuje tylko i wyłącznie unikalne wpisy. www.i2e.pl

N gru 19, 2010 6:52 am
Zobacz profil WWW

Cytuj:
1. Jak się ma PR strony do pozycji w wyszukiwarce?? Czy im wyższy PR to strona idzie wyżej??

Ma się nijak, obecnie PR jest tylko wyznacznikiem ceny linków na allegro :)
Znam to z doświadczenia - stron z PR=n/a -> top1

Cytuj:
2. Czy presle są lepszą, bardziej wartościową formą pozycjonowania niż katalogi??

Nie, są różne precle i różne katalogi, warto korzystać z obu...

Cytuj:
3. Czy znacie jakieś dobre sprawdzone katalogi z PR3 bez linków zwrotnych czy opłat?? Osobiście od 7 miesięcy systematycznie dodaje swoją stronę ale pokończyły mi się bazy.

Poszukaj katalogów na skrypcie SEOKatalog, Indexu - najlepsze w sieci, najbardziej wartościowe. Nie patrz na PR, zainteresuj się raczej: linkami, ilością zaindeksowanych stron i datą ostatnio dodanej strony, żebyś nie musiał czekać pół roku na akceptację wpisów.

Cytuj:
4. Czy znacie jakieś stosunkowo tanie firmy zajmujące się linkami sponsorowanymi?? Chodzi mi o rzetelne firmy sprawdzone przez was bo w google ofert jest sporo ale ciężko mi wybrać tak w ciemno.

Tu akurat nie pomogę, może spróbuj sam...

Pn lut 07, 2011 8:58 pm
Zobacz profil WWW

Witam!

Znalazłam fajną stronę na której można znaleźć wiele przydatnych rzeczy : http://www.uti.pl/ . Jest to strona z usługami internetowymi, która bardzo mi się spodobała. Pozwala na swobodne działanie w sieci :)!Oprócz kreatorów stron www (np. sklep internetowy), można znaleźć e-dokumenty, pozycjonowanie, tanie domeny i hosting oraz wiele innych świetnych ofert!

Pt lis 18, 2011 12:22 pm

Jeżeli chodzi o korzystanie z firm pozycjonujących to nie poleca,bo takie firmy biorą sporo kasy za 1 frazę. Warto pozycjonować samemu. Jest wiele narzędzi które mogą ci pomóc. Ja osobiście korzystam z programu Adder. Osiągam bardzo dobre wyniki.

Wt lis 22, 2011 9:49 am
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Polecane strony