Witam właśnie zaczałem pracę jako specjalista ds. marketingu w firmie produkującej eko-groszek. Mam za zadanie wypromować nasz produkt w internecie. Jestem zielony w tym temacie, może macie jakieś propozycje.
Taki żarcik? Slowo specjalista wyklucza zielony, chyba że groszek
Zgadzam się z przedmówcą , i jak najbardziej polecam program Adder8 , z nim bez problemu wypromujesz eko-groszek w internecie ! Korzystam z niego już przez pewien czas i jestem jak najbardziej zadowolony.
Pt mar 02, 2012 3:53 pm
tomcio942
Re: Wypromowanie produktu w internecie
Możesz też spróbować na allegro sprzedawać kopie produktu.
_________________ Adder : jedyne skuteczne narzędzie do pozycjonowania.
Śr mar 07, 2012 3:33 pm
krystiannowak
Promocja w internecie pomoże, ale musicie się za nią porządnie zabrać...
_________________ Pozycjonuj samodzielnie. Korzystam z oprogramowania Adder8 i to wystarcza. Polecam!
Wt mar 27, 2012 8:11 am
MicrositeManager
Jesteśmy producentami rozwijanego od 2010 roku oprogramowania Microsite Manager do pozycjonowania, a dokładniej budowania i zarządzania zapleczem seo. Warto się choćby zapoznać z tym oprogramowaniem, opinii w internecie jest wiele, a także przygotowaliśmy porównanie funkcjonalności w formie tabeli (czarno na białym) z innymi podobnymi polskimi narzędziami: http://bit.ly/pozycjonowanie-porownanie
Wt kwi 17, 2012 11:17 am
karski1
Najlepiej moim zdaniem to promować przez pozycjonowanie na konkretną frazę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość