|
Zobacz tematy bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Teraz jest Wt maja 22, 2012 10:02 am
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
[WYKONAM] Dużą ilość tekstów.
| Autor |
Wiadomość |
|
mkteksty
|
 [WYKONAM] Dużą ilość tekstów.
Witam, chciałbym zaoferować Pani/Panu współpracę na płaszczyźnie tworzenia tekstów na potrzeby pozycjonowania.
Co uzyska Pani/Pan z wykorzystania tej oferty?
Przede wszystkim pewnego wykonawcę!
1. Terminowość – zajmując się na co dzień, tylko tą działalnością, wykonuję duże ilości tekstów w krótkim terminie, zawsze dotrzymując umówionych dat. 2. Unikalność – moje teksty są w 100% unikalne. 3. Erudycja – jestem w stanie wykonać teksty na każdy temat, wplatając w nie dowolne słowa kluczowe. 4. SEO/SEM – znajomość zagadnień SEO i SEM, pozwoli mi realizować Pani/Pana oczekiwania w absolutnie satysfakcjonujący sposób, tak by teksty spełniały wszystkie wymagania pozycjonerskie. 5. Ciągle ONLINE – to prawda, jestem dostępny większą część doby, dlatego kontakt ze mną jest szybki i łatwy. 6. Cena – to niewątpliwy atut, moja stawka to jedyne 1,5 zł za tysiąc znaków.
Te 6 atutów bez wątpienia zachęca do skorzystania z moich usług. Z tego miejsca, zapraszam więc do kontaktu, chętnie odpowiem na wszelkie wątpliwości, jeśli nadal takie się pojawiają.
Kontakt: mkteksty@gmail.com
|
| Wt lis 01, 2011 11:58 pm |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|